Imatge Finals Balears d'esport escolar temporada 20/21

Aquesta temporada, tot i ser atípica degut a la Covid-19, s’han pogut celebrar les tradicionals finals balears de les categories d’infantil i cadet. L’any passat, degut a la situació de la pandèmia es van haver de suspendre.

 

Finals Balears d'esport escolar temporada 20/21

Imatge

Aquesta temporada, tot i ser atípica degut a la Covid-19, s’han pogut celebrar les tradicionals finals balears de les categories d’infantil i cadet. L’any passat, degut a la situació de la pandèmia es van haver de suspendre.

Ara bé, s’han adoptat algunes mesures per tal de garantir la seguretat de totes i tots els esportistes i tècnics i tècniques que hi han participat. Entre altres coses, s’ha centralitzat la competició a l’illa de Mallorca per tal de desplaçar el mínim de persones. Sempre que el format de competició ho ha permès s’ha evitat que fessin nit a Mallorca, i s’ha fet prova d’antígens a aquells i aquelles que s’han allotjat una nit a Menorca. A més, les competicions s’han realitzat seguint els protocols pertinents, de manera que no s’ha donat cap contagi.

Un total de 13 esports han participat a les finals. S’han desplaçat un total de 280 menorquins i menorquines.

Tennis taula fou el primer esport que viatjà a Mallorca. La competició tingué lloc al Poliesportiu de San Ferran. Tots mostraren un gran nivell, destacant la 2a i 3a posició en la categoria infantil femení aconseguida per Andrea Mamani i Mar Nieto respectivament. En la categoria cadet masculí Joel Bagur aconseguí la 4a posició.

L’expedició de Vela va estar formada per 6 esportistes, del Club Nàutic Ciutadella, Club Maritimo Mahon i Club Nautic Villacarlos. El primer dia de la competició no pogueren competir degut a les condicions meteorològiques, el diumenge competiren i mostraren el seu millor nivell.

A les finals cadets de Tennis hi participaren el C.T. Mercadal amb es seu equip masculí i el C.T.Ciutadella amb l’equip femení. Els primers aconseguiren la 2a posició i les segones, la 3a posició.

L’expedició de Judo és una de les més nombroses. En total es desplaçaren 20 esportistes a Mallorca, 7 dels quals es classificaren per disputar el Campionat Nacional.

Aquesta temporada s’ha celebrat també la final balear de Gimnàstica Rítmica. Participaren a la competició esportistes del BS Menorca Rítmica i Club Pasqual Calbó. Destacam una 3a posició.


La final de Gimnàstica Artística està prevista abans que acabi l’any.

 

L’expedició d’Escacs aconseguí grans resultats. Destacam la 3a posició de Neus Seguí en la categoria sub-12. La 1a posició de Joan Salord en la categoria sub-14. També el doblet de Jana Moll qui aconseguí la 1a posició en la categoria sub-14 i sub-i sub-16. I la 1a posició de Joan Moll en la categoria sub-16.

 

El tennis infantil també tingué representació menorquina a les finals balears. Tant l’equip femení com el masculí eren del C.T.Ciutadella i ambdós equips aconseguiren la 3a posició.

 

Piragüisme comptà amb una expedició de 13 esportistes del Club Maritimo Mahón i Club Nàutic Ciutadella.

 

Tir amb arc participà a les finals amb un total de 12 esportistes del Club d’Arc Mahó.

 

El Club Bàsquet La Salle representà a Menorca en la categoria infantil femení i masculí. Els dos equips mostraren un gran nivell. L’equip masculí aconseguí la 2a posició i el femení la 3a. El Bàsquet cadet també aconseguí grans resultats. L’equip masculí, també de La Salle quedà segon. Mentre que l’equip femení del Bàsquet Jovent quedà en 3a posició.

 

Pel que fa al Volei, l’equip cadet femení del Club Volei Ciutadella acabà la competició en 3a posició. En la categoria infantil, el representant menorquí fou el CV Alaior.

 

Atletisme també participà a les Finals Balears. Destacam la 3a posició masculina en llançament de martell i 600m. També la 2a posició en 100m masculins. A més s’aconseguí la 1a posició en salt d’alçada masculí. En femení destacam la 2a posició en jabalina i valles.

Ciclisme comptà amb una expedició de 10 esportistes, 5 del Grup Esportiu Es Port i 5 de la Penya Ciclista Ciutadella. La competició es celebrà a Llucmajor.

La darrera expedició fou la de Futbol. Els representants menorquins van ser, el CE Ferreries infantil que participava amb un equip de 1r any. Aconseguiren la 4a posició. I el CD Menorca cadet que aconseguiren la 3a posició.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS