Imatge Projecte ONA: Tallers apodera't

Una proposta dissenyada exclusivament per dones i per a dones, centrada en l’apoderament de la figura femenina, a partir d’un ampli ventall de tècniques per a la millora de l’autoestima i el creixement personal.

 

Projecte ONA: Tallers apodera't

Imatge

El projecte ONA, de l’Àrea d’Esports del Consell Insular de Menorca, presenta com a novetat, per a aquesta temporada esportiva, els tallers Apodera’t. Una proposta dissenyada exclusivament per dones i per a dones, centrada en l’apoderament de la figura femenina, a partir d’un ampli ventall de tècniques per a la millora de l’autoestima i el creixement personal.

 

De la mà de diverses professionals, es treballaran conceptes propis de la psicologia, l’expressió i la consciència corporal, la respiració i les arts marcials, entre altres disciplines. Sempre dins un marc de treball lúdic i amable, s’emfatitzarà el respecte cap a les altres persones i cap a nosaltres mateixes.

 

Amb la intenció de crear un espai per a la reflexió i la posada en comú de diverses experiències, així com la d’establir una xarxa de suport, de cada vegada més gran, entre dones, des de l’equip de treball del projecte ONA, us convidem a totes a participar-hi.

 

La primera convocatòria tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de desembre al recinte firal de Maó, de 10 a 14 hores.

 

Pots descarregar el tríptic del programa aquí

 

Us hi esperem!

 

 

 

Descarrega el tríptic del programa

 
 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS