Imatge Els jocs esportius segueixen amb força

El passat cap de setmana va començar la competició de natació a la piscina municipal Tita Llorens de Ciutadella.

 

Els jocs esportius segueixen amb força

Imatge

El passat cap de setmana va començar la competició de natació a la piscina municipal Tita Llorens de Ciutadella.

 

Pel que fa a karate i ciclisme s’han celebrat les segones proves del seu calendari.

 

60 esportistes de natació de categoria benjamí i aleví s’estrenen en els Jocs Esportius en Edat Escolar, competint per primera vegada amb una classificació integrada que contempla el resultat esportiu i també paràmetres de comportament.

 

Tant la delegada de natació, com l’observador del joc, que és la persona que atribueix els punts de comportament, afirmen que la competició ha estat un èxit i els i les esportistes i tècnics s’han mostrat respectuosos i han competit baix els paràmetres del joc net.

 

Pel que fa a ciclisme i karate, esports pioners en l’educació en valors, les competicions s’han celebrat a Sa Vinyeta amb la participació de 40 esportistes; i al poliesportiu de Maó amb 70 esportistes respectivament.

 

Karate va aprofitar la competició per fer l’entrega de premis de la temporada passada ja que degut al Covid-19, no van poder realitzar-la quan estava previst. Des del Consell Insular de Menorca volem agrair l’esforç que fan totes les delegacions per oferir un marc educatiu comú, i també per fer de l’esport en edat escolar una pràctica segura respectant totes les mesures sanitàries.

 

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS