El Servei d'Esports del Consell Insular de Menorca valora de forma molt positiva la feina de recerca i treball de camp duit a terme pels alumnes del Cicle formatiu de grau superior en animació a les activitats físiques i esportives del IES Cap de Llevant.

Imatge

Avui ha tingut lloc la presentació dels treballs de final de curs de tècnic superior en activitat física i esport. Des del Servei d'esports del Consell de Menorca donam l'enhorabona a l’equip de docents d’Ed. Física i a l’IES Cap de Llevant i al seu alumnat per la feina que fan en formació esportiva.

 

El Servei d'Esports del Consell Insular de Menorca, considera necessari tenir professionals de l'esport ben formats, preparats per treballar en totes les línies de l'àmbit de l'activitat física i esport, des de programes de l'administració pública, a clubs esportius, empreses, etc.

 

Tots els treballs que s'han presentat avui, i els dels anys anteriors, ofereixen un coneixement i anàlisi de la situació actual, al mateix temps que posen damunt la taula propostes de millora, amb el principal objectiu de tenir una millor qualitat de l'activitat física i esportiva. Agraïm al Departament d'Educació Física del IES Cap de Llevant dur a terme aquesta iniciativa.

 

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS