Imatge Nous equipaments esportius al Campament de Biniparratx

El Consell Insular de Menorca segueix millorant les seves instal·lacions juvenils ampliant l’oferta disponible pel públic juvenil i també per usuaris que puguin gaudir de l’extensa xarxa dels equipaments que ofereix el Consell Insular.

 

Nous equipaments esportius al Campament de Biniparratx

Imatge

El Consell Insular de Menorca segueix millorant les seves instal·lacions juvenils ampliant l’oferta disponible pel públic juvenil i també per usuaris que puguin gaudir de l’extensa xarxa dels equipaments que ofereix el Consell Insular.

 

Els dos serveis d’esport i de joventut han unit esforços per dotar d’una instal·lació esportiva exclusiva a Menorca, una pista esportiva polivalent on a partir del mateix mes de gener ja es podrà practicar volei platja, futbol platja, tennis platja i qualsevol activitat adaptada en aquest nou equipament a Menorca.

 

Així mateix, a la construcció d’aquest camp multiesportiu, s’ha afegit la millora de la pista existent de bàsquet amb el seu pintat i marcatge de les línies de l’esport de bàsquet i mini tennis, que amplien també les possibilitats de pràctica esportiva de la instal·lació juvenil situada al municipi de Sant Lluís.

 

Una aposta inversora, amb un pressupost 14.240 €, dirigida a ampliar l’oci saludable, sostenible i en contacte amb la natura que obre oportunitats a qualsevol col·lectiu (clubs esportius, associacions de lleure, escoles de primària i secundària, etc.) i a grups no organitzats (amics, famílies, empreses, etc.) amb una oferta millorada al Campament de Biniparratx que va tornar a obrir les portes el passat estiu de 2019.

 

 
 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS