Imatge El programa ONA, Arc i Salut dóna continuïtat als cursos de tir amb arc per a dones afectades de limfedema

Dirigits a dones afectades de càncer de mama, els cursos volen ajudar a aquest col·lectiu a pal·liar possibles problemes de salut relacionats amb la seva condició.

 

El programa ONA, Arc i Salut dóna continuïtat als cursos de tir amb arc per a dones afectades de limfedema

Imatge

El programa ONA, Arc i Salut ha reprès aquest mes d'octubre l'activitat, després de posar-se en marxa a inici d'any. Dirigida a dones afectades de càncer de mama, els cursos volen ajudar a aquest col·lectiu a pal·liar possibles problemes de salut relacionats amb la seva condició.

 

18 alumnes, totes elles participants dels cursos d’iniciació febrer-maig 2019, conclosos amb exitosos resultats, han pogut reprendre la seva pràctica aquest octubre amb el curs de continuació, i fins a finals de desembre, quan es tanqui l'activitat. Amb la pràctica del tir amb arc, totes elles han aconseguit un augment de la mobilitat, augment del to muscular i han millorat de manera considerable la seva qualitat de vida, especialment en la seva vida diària, ja que es treballa també el component psicològic i social.

 

El programa ONA, Arc i Salut, s'emmarca dins del projecte global ONA -Dona, activitat física i esport a Menorca, una iniciativa del Consell Insular que vol promoure la igualtat de gènere en el món esportiu.

 

La continuació d’aquest programa és possible gràcies a la implicació del Club d'arc de Maó, l'associació ALBA, de dones afectades de càncer de mama de Menorca, així com la conselleria de Salut del Govern Balear, la Federació Espanyola de Tir amb Arc i el Consejo Superior de Deportes.

 

Projecte ONA
Cursos d'iniciació Dona, Arc i Salut

 
 
 
 
 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS