Imatge Oberta la convocatòria d’ajudes esportives per persones grans i activitat física adaptada

El Consell Insular ha obert la convocatòria d’ajudes per promoció de l’esport entre les persones grans i esportistes amb necessitats especials.

 

Oberta la convocatòria d’ajudes esportives per persones grans i activitat física adaptada

Imatge

El Consell Insular ha obert la convocatòria d’ajudes per promoció de l’esport entre les persones grans i esportistes amb necessitats especials. El total d’aquesta convocatòria ascendeix a 10.000 euros, que es repartiran a través del diferents ajuntaments de l’illa.

Les activitats que es podran presentar a aquesta convocatòria han de tenir una durada mínima de tres mesos i no formar part de cap programa d’activitat física de residències geriàtriques, centres de dia o de les activitats del Programa Moviments. Cada ajuntament pot encabir activitats pròpies que s’ofertin en el programa esportiu municipal o en poden ser promotors. La quantitat màxima a la qual opten cada un és de 3.000 euros.

Les sol·licituds de les ajudes es podran presentar fins dia 10 de desembre i s’han de formalitzar electrònicament junt amb tota la documentació que es pot trobar a la seu electrònica de www.cime.es

D’aquesta manera, el Consell Insular facilita la tasca als municipis de promoure l’activitat física entre la gent gran i les persones amb necessitats especials, ja sigui per alteracions psíquiques, sensorials o motrius.

 

Convocatoria ajuts promocio esport gent gran
Bases ajuts promocio esport gent gran

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS