Imatge Es posa en marxa el Codi Ètic des del programa Esport en Edat Escolar del Consell Insular

Aquesta temporada, 2019-2020, hi participen un total de 57 equips, entre benjamins i alevins, i un total de 701 esportistes.

 

Es posa en marxa el Codi Ètic des del programa Esport en Edat Escolar del Consell Insular

Imatge

Acord a la filosofia del Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca, des del Programa d’Esport en Edat Escolar, conjuntament amb els clubs de futbol de Menorca, s’ha posat en funcionament un model de competició esportiva que vetlla, per damunt de tot, per la formació en valors dels i les esportistes.

 

La implantació del codi ètic és una manera d’assegurar-nos que els menorquins/es creixen al mateix temps com a esportistes i com a persones, fomentant una competició basada en el joc net, evitant actituds excessivament competitives i inapropiades.

 

El codi ètic planteja un nou model de competició, on a part de valorar el resultat del partit, es valoren altres aspectes que considerem de gran importància en edats de formació:

 

1. Participació d’un 80% dels jugadors i jugadores de l’equip.

2. Comportament de les jugadores i jugadors.

3. Comportament dels tècnics i tècniques.

4. Comportament del públic.

5. Resultat del partit.

 

Aquesta temporada, 2019-2020, hi participen un total de 57 equips, entre benjamins i alevins, i un total de 701 esportistes.

 

La classificació s’actualitza setmanalment al web www.menorcailladelesport.com per tal que els participants puguin fer-ne un seguiment.

 

Al finalitzar la temporada, els equips amb major puntuació gaudiran d’una estada conjunta al Campament de Biniparratx on conviuran i compartiran activitats esportives durant el cap de setmana de 27 i 28 de juny.

 

Consultar classificació equips

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS