AGENDA ESPORTIVA
Imatge VII TRAIL DELS FARS

2 de febrer de 2020

 
Imatge FITNESS LIVE EXPERIENCE DAY

Febrer de 2020

 
Imatge EPIC CAMÍ DE CAVALLS 360º

13, 14 i 15 de març del 2020

 
Imatge V CURSA CORRE MÔ

5 d'abril de 2020

 
Imatge IX MITJA MARATÓ DE FORNELLS

18 d'abril del 2020

 
Imatge IX TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

22, 23 i 24 de maig de 2020

 
Imatge 10/5 MILLES CIUTAT DE MAÓ

30 de maig de 2020

 
Imatge CURSA DE LA LLUNA PLENA

7 d'agost del 2020

 
Imatge XX Volta Cicloturista Internacional a Menorca

23, 24 i 25 d'octubre del 2020

 
Imatge SWIM IN MENORCA MARATHON 25 Km

14 de juny de 2021

 
 
Imatge El programa de valors educatius i hàbits saludables INTEGRASPORT compta ja amb 30 clubs esportius adherits

Després de l’èxit de les dues temporades anteriors, el Consell Insular a través del departament d’Esports, segueix apostant per INTEGRASPORT, un programa de formació esportiva emmarcada en un context d’adquisició de valors educatius i hàbits saludables.

 

El programa de valors educatius i hàbits saludables INTEGRASPORT compta ja amb 30 clubs esportius adherits

Imatge

Després de l’èxit de les dues temporades anteriors, el Consell Insular a través del departament d’Esports, segueix apostant per INTEGRASPORT, un programa de formació esportiva emmarcada en un context d’adquisició de valors educatius i hàbits saludables.

 

Així, el passat 16 de setembre, l’equip d’Integrasport, encapçalats pel director insular d’Esports, Josep Juaneda, es va reunir amb els clubs que s’han adherit a aquest programa per a la temporada 2019-2020. La finalitat de la reunió va ser la proposta de millores i novetats per a treballar amb els clubs esportius i així poder oferir una formació esportiva integral a partir dels diferents àmbits d’intervenció que estableix el programa: esportistes (cohesió d’equip, convivència, control emocional, activitats d’interrelació amb altres equips, clubs, esports...), famílies (implicació en competició, xerrades sensibilitzadores...), entrenadors i competició.

 

Actualment el programa compta amb l’adhesió del 30% dels clubs esportius de Menorca, amb un total de 30 clubs adherits de 15 disciplines diferents com el ciclisme, futbol, tenis, volei, futbol sala, bàsquet, judo, karate, gimnàstica artistica, atletisme, hípica, vela, bàdminton i patinatge. Dels 30 clubs adherits, 20 ho han fet durant aquesta nova temporada.

 

En aquest sentit, durant la reunió es va decidir establir dos àmbits de treball, classificats en nivells d’intervenció. D’aquesta manera, els 10 clubs que ja estaven adherits l’any passat formaran part del segon nivell d’intervenció, i els 20 nous integrants formaran part del primer nivell.

 

L’objectiu perseguit del primer nivell d’intervenció és dotar de major autonomia a entrenadors i clubs. Per aconseguir-ho, es donarà formació a entrenadors dirigida a donar-lis recursos per a desenvolupar programes propis sobre valors. En canvi, en el segon nivell d’intervenció es donarà formació a entrenadors dirigida a donar-lis experiències i vivències que sensibilitzen i donen idees que poden ser aplicades en els entrenaments que estan programats durant la temporada esportiva.

 

El director insular d’Esports, Josep Juaneda, ha mostrat la seva satisfacció davant la implicació dels clubs esportius de Menorca per treballar en la formació esportiva de més qualitat, atenent a aspectes fonamentals per al creixement de les persones i ha anunciat que enguany, com a novetat, també es duran a terme dos tallers, un d’hàbits saludables i un altre sobre igualtat de gènere.

 

Projecte INTEGRASPORT

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS