Imatge 434 fillets i filletes de 2º a 6º de primària han gaudit del programa "Xala a la natura 2019"

Vela, piragüisme, hípica i, com a novetat, golf. Aquests han estat els quatre esports que els més de 400 infants han pogut realitzar, emmarcats en el programa "Xala a la natura".

 

434 fillets i filletes de 2º a 6º de primària han gaudit del programa "Xala a la natura 2019"

Imatge

Vela, piragüisme, hípica i, com a novetat, golf. Aquests han estat els quatre esports que els més de 400 infants han pogut realitzar basicament durant el darrer trimestre del curs escolar, emmarcats en el programa "Xala a la natura". Aquest programa pretén inculcar valors com el respecte pel medi ambient, la importància de practicar esport a l'aire lliure o interactuar amb altres joves, amb el medi marí i amb animals.

 

Per activitats, aquesta ha estat l'acollida dels escolars a l'oferta que ha posat a la seva disposició el servei d'Esports del Consell Insular, conjuntament amb les federacions balears de Vela, Piragüisme, Golf i Hípica, i els clubs hípics i nàutics de l'illa:

 

1. Xala a la natura - Vine a navegar. L'activitat de vela, que es realitza junt amb els Clubs nàutics de Fornells, Villacarlos, Maó i Ciutadella, ha aplegat a 210 alumnes, destacant la presència de més de la meitat dels participants a l'àrea de Fornells.

 

2. Xala a la natura - Vine a remar. Pel que fa a piragüisme, el total d'infants participants ha estat de 45. Tots els clubs nàutics mencionats a l'apartat de Vela s'hi han sumat, llevat de Fornells.

 

3. Xala a la natura - Coneix el cavall. Els clubs hípics d'Alaior, Maó, Haras del mar, Ciutadella i Equisport, junt amb Grup de cavallers de Maó, han estat els encarregats d'acollir als 125 infants que s'han apuntat a aquest programa. L'activitat s'ha dut a terme des del 6 al 30 de maig.

 

4. Xala a la natura - Coneix el golf. Les activitats de golf han estat totes coordinades sota la tutela de Club de golf de Son Parc i amb el vist i plau de la Federació Balear de Golf. 54 alumnes s'han apuntat a aquesta activitat, que s'ha incorporat com a novetat en l'oferta d'enguany.

 

Díptic Xala a la Natura 2019
Projecte "Xala a la natura"

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS