Imatge Convocatòries d'ajuts a l'esport

L’objecte d’aquestes convocatòries d'ajuts del Departament d'Esports del CIM és oferir i regular la concessió d’ajudes econòmiques dirigides a l'esport menorquí, tant als esportistes que han assolit un nivell destacat com a les entitats esportives sense ànim de lucre inscrites en el registre de la Direcció General d’Esports de les Illes Balears i amb domicili a Menorca.

 

Convocatòries d'ajuts a l'esport

Imatge

  • Ajuts a esportistes/estudiants en centres de tecnificació esportiva que resideixen fora de Menorca.


L’objecte d'aquestes ajudes és col·laborar i donar suport a les famílies i als esportistes / estudiants en centres de tecnificació esportiva, centres d'alt rendiment o dins el Pla Nacional de Tecnificació Esportiva a les Balears que resideixen fora de l’illa de Menorca per formar-se, mantenir un alt nivell de preparació i promoure la seva tecnificació en l'esport que practiquen.

 

Més informació sobre aquesta convocatòria d'ajuts

 

 

  • Ajuts per a esportistes individuals menorquins o residents a l'illa de Menorca i destacats durant la darrera temporada esportiva.


Aquests ajuts tenen com a objecte finançar la preparació i participació dels esportistes d'esports individuals menorquins, o residents a l'illa de Menorca, amb llicència federativa balear, a partir de la categoria infantil i considerats esportistes d'elit, és a dir destacats per les seves actuacions i classificació en campionats d'Espanya, d'Europa i del món i en competicions o rànquings oficials d'àmbit nacional i internacional, així com seleccionats per la federació corresponent per representar Espanya en competicions internacionals.

 

Més informació sobre aquesta convocatòria d'ajuts

 

  • Ajuts per a la pràctica esportiva a la infància i joventut (3-30 anys)
     

La finalitat d’aquests ajuts és ajudar a les famílies dels infants i joves amb dificultats econòmiques, fent-los possible l'accés a la pràctica esportiva a través dels clubs esportius o altres centres esportius que tenguin com objectiu el foment de la pràctica esportiva, sempre dintre d'un marc de formació integral, i el foment dels valors socials i educatius.

 

Es destinen dues línies d'ajuts amb partides diferents:

 

- Línia 1: per a infants i joves de 3 a 16 anys

- Línia 2: per a joves de 17 a 30 anys

 

Més informació sobre aquesta convocatòria d'ajuts

 

  • Ajuts per al foment de l'esport i de l'activitat física de les entitats esportives sense ànim de lucre

 

La finalitat d’aquesta convocatòria és la difusió, el manteniment, la formació i la promoció de l'activitat esportiva a través de les activitats que desenvolupen les entitats esportives de Menorca donades d'alta en el Registre d'entitats esportives de les Illes Balears, contribuint així al desenvolupament i la formació integral de les persones i a la millora de la seva qualitat de vida.
 
Les entitats poden optar a totes les línies, a excepció de les delegacions, que només poden optar a les línies 1 i 4.

- Línia 1: per al manteniment de les delegacions i els clubs esportius (en general es tindrà en compte el nombre d'esportistes, els tècnics titulats, la difusió i les activitats que es duguin a terme).
- Línia 2: per a les dietes dels equips en lligues fora de l'illa de Menorca i dietes per als esportistes individuals en campionats fora de Menorca.
- Línia 3: de beques per a la formació dels tècnics esportius.
- Línia 4: per als desplaçaments per participar en les competicions oficials o fases mínimes de classificació fora de Menorca.

 

Més informació sobre aquesta convocatòria d'ajuts

 

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS